Младић из Велике Кладуше преминуо од тровања алкохолом у Поречу

24sata.hr
Младић из Велике Кладуше преминуо од тровања алкохолом у Поречу

Пореч - Ферид О. (18) из околике Велике Кладуше у ноћи на 21. децембар пронађен је мртав у соби у Поречу, гдје је био на привременом раду. Полиција каже да је наложена обдукција тијела преминулог.

"На тијелу нису пронађени трагови насиља, а провест ће се и додатна токсиколошка анализа након чега ће се знати више", казала је Наташа Витасовић из ПУ Истарске.

Портал "24Сата.хр" названично преноси да је узрок смрти највјероватније тровање алкохолом.

Младића је наводно пронашао његов колега који га није могао пробудити да заједно иду на посао, па га је потом сам у наручју носио до болнице. Нажалост, тамо су могли само да констатују смрт.

Младић је у Пореч дошао "трбухом за крухом" и радио је у једној грађевинској фирми. То је потврдио и познаник његовог оца Дамир К. (33), који такође ради у Поречу.

"И ја сам дошао у Хрватску са 19 година, трбухом за крухом. Жао ми је младића, знам његовог оца и знам колико им је тешко јер отац не ради. У тешкој су финансијској ситуацији, па сада прикупљамо новац како би тијело било превезено у његово родно мјесто. Услуга погребног подузећа је око 1.000 евра, а младићева обитељ нема тај новац. Одлучио сам се покренути акцију прикупљања средстава, а ако не буде одазива, сам ћу подмирити тај трошак. Такође, у његовом родном мјесту скупља се новац за сахрану", изјавио је Дамир. К.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана