Mediji: Kolinda neodoljiva ili pripita?

Srna, index.hr
Mediji: Kolinda neodoljiva ili pripita?

Zagreb - Hrvatski mediji su podijeljeni kada je riječ o ponašanju predsjednika Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović na Svjetskom prvenstvu u fudbalu, tako jedni njene gestove nazivaju neprimjerenim, dok drugi vjeruju da je uradila mnogo na promociji zemlje.

Kitarovićeva je euforično pratila nastupe Hrvata na Mundijalu, silazila u svlačionicu, te grlila i ljubila igrače.

Tokom mečeva na Svjetskom prvenstvu koje je pratila direktno na stadionima, navijala je, skakala, plesala i grlila se sa stranim državnicima.

Pri tome je pravila i neobične gafove poput onoga kada je ruskom predsjedniku Vladimiru Putinu poklonila dres Hrvatske reprezentacije sa kojeg nije skinula etiketu sa cijenom.

Poseban je i način na koji je proslavljala golove ili tugovala kada je njena reprezentacija primala pogotke.

Mediji su naročito propratili njeno plesanje tokom finalnog meča u svečanoj loži i zagrljaje sa francuskim liderom Emanuelom Makronom, te predaju medalja i čestitke hrvatskim i francuskim igračima na kiši.

Jedan dio hrvatskih medija to smatra neprimjerenim, a neki portali čak postavljaju pitanje da li je Kitarovićeva “malo popila”?

Istovremeno, ona je dala podršku srpskom teniseru Novaku Đokoviću na Vimbldonu i izjavila da sport može popraviti odnose među narodima na Balkanu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana