Медији: Колинда неодољива или припита?

Срна, index.hr
Медији: Колинда неодољива или припита?

Загреб - Хрватски медији су подијељени када је ријеч о понашању предсједника Хрватске Колинде Грабар Китаровић на Свјетском првенству у фудбалу, тако једни њене гестове називају непримјереним, док други вјерују да је урадила много на промоцији земље.

Китаровићева је еуфорично пратила наступе Хрвата на Мундијалу, силазила у свлачионицу, те грлила и љубила играче.

Током мечева на Свјетском првенству које је пратила директно на стадионима, навијала је, скакала, плесала и грлила се са страним државницима.

При томе је правила и необичне гафове попут онога када је руском предсједнику Владимиру Путину поклонила дрес Хрватске репрезентације са којег није скинула етикету са цијеном.

Посебан је и начин на који је прослављала голове или туговала када је њена репрезентација примала поготке.

Медији су нарочито пропратили њено плесање током финалног меча у свечаној ложи и загрљаје са француским лидером Емануелом Макроном, те предају медаља и честитке хрватским и француским играчима на киши.

Један дио хрватских медија то сматра непримјереним, а неки портали чак постављају питање да ли је Китаровићева “мало попила”?

Истовремено, она је дала подршку српском тенисеру Новаку Ђоковићу на Вимблдону и изјавила да спорт може поправити односе међу народима на Балкану.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана