Македонац убио трочлану породицу због имовине

Глас Српске
Македонац убио трочлану породицу због имовине

​Скопље - Трочлана породица убијена је у својој кући у мјесту Дебар у западној Македонији, саопштило је јуче државно тужилаштво.

Македонска полиција пронашла је тијела А.П. (54), његове годину дана млађе супруге Н.П. и њихове 14-годишње кћерке, који су привремено живјели у Италији, а који су у Дебру били у својој кући на одмору.

Према ријечима Тужилаштва, засад се не зна ко је починио убиство, нити шта би могли да буду мотиви злочина.

Према незваничним информацијама, које преносе македонски медији, рођак их је упуцао у недјељу око три сата ујутро, а 17 сати касније други блиски рођаци су нашли њихова тијела у спаваćим собама пошто се нису цијели дан јављали на телефон.

Породична крвава драма у Дебару, незванично, како преносе македонски медији, почела је када је рођак ушао у кућу и пуцао у њих троје.
Додају да је пиштољем убио рођака, његову жену и њихову малољетну кћеркицу.

Незванично, убиству је претходила породична свађа у вези с имовином.

Полицијској станици у Дебару пријављено је у недјељу у 20.45 часова почињено убиство три члана исељеничке породице која привремено борави у Италији.

Пријављено је да је непозната особа ушла у кућу А.П. пуцала у њега из пиштоља, након чега је убио и његову супругу и њихову кћерку. 

Полицијске екипе прегледале су мјесто убиства. Мотиви за троструко убиство засад нису познати, а полиција ради на откривању убице и утврђивању мотива. 
Надлежни јавни тужилац је издао низ налога за претраживање терена, прикупљање трагова са лица мјеста и експертске извјештаје.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана