Karamarko: Ni MOST ni Petrov neće srušiti Vladu

Tanjug
Karamarko: Ni MOST ni Petrov neće srušiti Vladu

Zagreb - Prvi potpredsjednik hrvatske Vlade i lider HDZ Tomislav Karamarko izjavio je danas, nakon što je Vlada Hrvatske odbila da prihvati predlog za njegov opoziv, da ni MOST ni lider tog pokreta Božo Petrov neće uspijeti da sruše Vladu.

"Imali smo sastanak i razgovarali o problemima. HDZ se svom svojom snagom zalaže da ova Vlada opstane, da ni MOST ni Petrov neće uspijeti srušiti ovu Vladu", rekao je on, prenosi regionalna tv N1.


Karamarko je dodao da svi scenariji čiji je cilj da se demorališe HDZ neće uspijeti i da je to temeljna hrvatska stranka o čijoj budućnosti zavisi budućnost Hrvatske.

"Složni smo da se i dalje borimo za ovu Vladu i da najzad zažive reforme koje duboko zadiru u kvalitet života naših ljudi", rekao je šef HDZ-a i završio obraćanje, na kojem nije odgovarao na novinarska pitanja.

Protiv izglasavanja nepovjerenja prvom potpredsjedniku hrvatske vlade Tomislavu Karamarku ranije danas se izjasnilo 16 članova uključujući premijera Tihomira Oreškovića, dok su ministri iz Mosta nezavisnih lista, manje članice vladajuće koalicije, i njihov lider Petrov očekivano bili protiv.

Stav vlade donijet je na telefonskoj sjednici.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana