Карамарко: Ни МОСТ ни Петров неће срушити Владу

Танјуг
Карамарко: Ни МОСТ ни Петров неће срушити Владу

Загреб - Први потпредсjедник хрватске Владе и лидер ХДЗ Томислав Карамарко изјавио је данас, након што је Влада Хрватске одбила да прихвати предлог за његов опозив, да ни МОСТ ни лидер тог покрета Божо Петров неће успијети да сруше Владу.

"Имали смо састанак и разговарали о проблемима. ХДЗ се свом својом снагом залаже да ова Влада опстане, да ни МОСТ ни Петров неће успијети срушити ову Владу", рекао је он, преноси регионална тв Н1.


Карамарко је додао да сви сценарији чији је циљ да се деморалише ХДЗ неће успијети и да је то темељна хрватска странка о чијој будућности зависи будућност Хрватске.

"Сложни смо да се и даље боримо за ову Владу и да најзад заживе реформе које дубоко задиру у квалитет живота наших људи", рекао је шеф ХДЗ-а и завршио обраћање, на којем није одговарао на новинарска питања.

Против изгласавања неповјерења првом потпредсједнику хрватске владе Томиславу Карамарку раније данас се изјаснило 16 чланова укључујући премијера Тихомира Орешковића, док су министри из Моста независних листа, мање чланице владајуће коалиције, и њихов лидер Петров очекивано били против.

Став владе донијет је на телефонској сједници.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана