Hrvatski novinar Siniša Svilan umro iznenada u Beogradu

blic.rs
Hrvatski novinar Siniša Svilan umro iznenada u Beogradu

Beograd - Hrvatski novinar Siniša Svilan (56) umro je danas u Beogradu. Umro je iznenada, oko 13 sati, njemu je zakazalo srce, srušio se i preminuo na svom radnom mjestu, saopštila je Hepi televizija gdje je Svilan radio kao savjetnik za program.

U saopštenju je navedeno da se Svilan samo srušio odjednom, da su kolege pritekle da mu pomognu, ali da mu očito nije bilo spasa.

Ekipa Hitne pomoći, koja je ubrzo došla, duže od pola sata ga je reanimirala, ali bez rezultata. Pretpostavlja se da mu je zakazalo srce.

- Siniša Svilan je bio sjajan kolega, veliki stručnjak u svom poslu, koji je sve vrijeme nastojao da svima pomogne i makar dio svog ogromnog znanja iz oblasti televizije prenese drugima. Njegova smrt je veliki šok za sve nas. Imao je velike planove, bio je pun entuzijazma i energije da sve što počne da radii de naprijed, saopštila je televizija Hepi.

Hrvatski "Večernji list" dodaje i da je Siniša Svilan radio na Radiju 101 kao urednik vijesti. Poslije je sarađivao u "Latinici", "Dobro jutro, Hrvatska", kao i da je potom HTV zamjenio Mrežom "jer je vjerovao u privatnu televiziju".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana