Због »скромне« наруџбе госте из БиХ истјерали из пицерије

klix.ba
Због »скромне« наруџбе госте из БиХ истјерали из пицерије

Дрвеник - Један турист поријеком из БиХ огорчен је понашањем угоститеља у Дрвенику у Хрватској, за које тврди да су њену породицу и њу током љетовања у јулу ове године избацили из једне локалне пицерије, јер је њихова наруџба била "скромна".

Адвија Жига рекла је да је њена породица сјела у пицерију Маслина у Дрвенику, након чега су наручили сокове и сладоледе, али их је конобар почео вријеђати јер је њихова наруџба била премала, објашњавајући им како је управо вијеме ручка.

"Власник ресторана покушао је конобара оправдати ријечима да су га прије тога наљутили Кинези, када је њих шест поручило једну пицу", рекла је Жига, додајући да тај изговор и није баш најбољи за њу. Жига вјерује како је конобар на њих искалио бијес након што је схватио да су из БиХ.

"Поред нас су сједили страни гости који су такође на столу имали само пиће. Њима нико није правио проблеме. Али, одједном је испао проблем због нашег сока и сладоледа", рекла је Жига за Патрију, додајући да већ неколико година љетује у Дрвенику у који долази из Шведске гдје живи њена породица, али да јој је то вјероватно посљедњи пут да новац за годишњи одмор потроши на овом мјесту.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана