Crni vikend na drumovima u Hrvatskoj: Stradali motociklisti i vozač traktora, iz Korane izvučeno tijelo

Srna
Crni vikend na drumovima u Hrvatskoj: Stradali motociklisti i vozač traktora, iz Korane izvučeno tijelo

Karlovac - U saobraćajnim nesrećama na hrvatskim putevima danas su poginula dvojica motociklista, vozač traktora i ženska osoba, koja je bila suvozač na motociklu, dok je iz rijeke Korane kod Slunja izvučeno tijelo nepoznatog muškarca.

Vozač motociklista poginuo je danas oko 13.30 časova na Jadranskoj magistrali, u mjestu Drvenik. Nesreća se dogodila kada je sletio sa kolovoza i udario u zaštitnu ogradu.
Motociklista je poginuo danas i na varaždinskoj obilaznici. On je oko 16.30 časova sletio s puta i na mjestu preminuo, prenose hrvatski mediji.

Dvadesetpetogodišnji vozač traktora poginuo je u blizini Krapine kada je sletio s puta i prevrnuo se, rečeno je u krapinsko-zagorskoj policiji.

Ženska osoba, koja je bila suvozač na motociklu, poginula je poslije ponoći u Splitu kada je vozač motocikla izgubio kontrolu i udario u zaštitnu ogradu.

Tijelo muškarca izvučeno je danas iz rijeke Korane kod mjesta Pavlovac i pokrenuta je kriminilističko istraživanje, saopštila je policija u Karlovcu. Za sada nije poznat uzrok smrti ni identitet muškarca.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana