Ћири направили смртовницу након што се појавио у споту СДСС-а: За неке сам умро, али још сам жив VIDEO

24sata.hr
Ћири направили смртовницу након што се појавио у споту СДСС-а: За неке сам умро, али још сам жив VIDEO

Мирослав Ћиро Блажевић снимио је спот за Самосталну демократску српску странку (СДСС) Милорада Пуповца.

У четвртак је навео и разлоге зашто се одлучио снимити спот.

“Разлог је очит: Не слажем се с онима у овој нашој држави који ваљају груду снијега која би могла тако нарасти и на крају нас све затрпати. Па људи моји, имамо своју државу и чувајмо је, можемо само помоћи да сви грађани те наше лијепе државе живе мирно, нормално, без обзира на било какво опредјељење”, изјавио је Блажевић.

На питање хоће ли његову сурадњу са СДСС-ом јавност лоше прихватити, Ћиро каже:

“Ако ми нетко замјера такве ствари, онда му могу само нешто 'лијепо' поручити, послати га у неку ствар. Но, чини се да му неки ипак замјерају такву сурадњу па је у петак на друштвеним мрежама осванула његова осмртница као реакција на ту одлуку”, рекао је Блажевић.

У лажној смртовници стоји да је преминуо 15. маја и најављена је и сахрана на Мирогоју 18. маја. Многе је кориснике друштвених мрежа та смртовница збунила јер изгледа врло аутентично на први поглед. Но, при дну смртовнице гдје се иначе наводе ожалошћени чланови породице, овдје стоји: "Милорад Пуповац с чланством СДСС-а, Андреј Пленковић (Анемични), Гордан Јандроковић (Њоњо) итд."

“Ма није идиотизам, честитам ономе тко је то направио”, саркастично је рекао Ћиро за 24сата.

“Ето, за неке сам умро, а још сам жив. Не разумијем, па нитко не може бити већи Хрват од мене, шта ја сад имамо неком доказивати своје хрватство. Ја се залажем за толеранцију, па ми смо добили своју државу. Што би још хтјели? Па како би се Французи требали понашати према Нијемцима? Па добили су два рата, а свеједно сурађују. Смртовницу сам видио синоћ. И ето, то некоме представља задовољство. А ја сам, рекох, само за толеранцију”, изјавио је Блажевић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана