Брачни пар из Црне Горе убијен у Еквадору

Срна
Брачни пар из Црне Горе убијен у Еквадору

Подгорица - Црногорски држављани Фадил Качанић (64), који се доводи у везу са трговином наркотицима, и његова супруга Фатима (63) убијени су у Еквадору, преносе црногорски медији.

Еквадорски "Елтелеграфо" пише да је Качанић убијен хицима из ватреног оружја, док је његова супруга усмрћена ударцем тупим предметом у главу.

На мјесту злочина су пронађени балистички трагови и камен за који се сумња да је коришћен као оружје, због чега се сумња да су жртве убијене гдје су и пронађене, двадесетак километара од куће.

Како пише еквадорски портал "Екстра", убице су се представиле као полицајци, показавши лажни налог за претрес. "Мислили су да ће починити савршен злочин, али су их снимиле камере на имању", истакао је тужилац Виктор Гонзалес.

Полицијски генерал Марчело Тобар је истакао да је Качанић имао криминални досије због трговине наркотицима, а да је убијена жена радила на аеродрому Жозе Жакин де Олмедо.

"Ово није обично убиство, сумњамо на повезаност с организованим криминалом", поручио је он.

Полицијски поручник и челник Националног директората за злочине Еквадора Хенри Херера је нагласио да су ствари по кући биле испретуране, као да је неко тражио нешто.

"Однијели су накит и компјутер", објаснио је он.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана