Bačena bomba na hotel u Kolašinu

Večernje novosti
Bačena bomba na hotel u Kolašinu

Kolašin - U četvrtak oko 19 sati, neko je bacio eksplozivnu napravu, najvjerovatnije bombu, u Spa centar elitnog hotela "Bjanka" u Kolašinu.

Na svu sreću u stravičnoj detonaciji nije bilo stradalih niti povređenih, ali je prouzrokovana veća meterijalna šteta. Gosti iz hotela nisu evakuisani.

Hotel je vlasništvo kontroverznog biznismena Zorana Ćoća Bećirovića, iz Kolašina, bliskog prijatelja crnogorskog premijera Mila Đukanovića, pišu Novosti.

Bećirović, čiji brat Dragan ubijen prije tri godine u Budvi, pod nerazjašnjenim okolnostima, ovih dana je prisutan u medijima zbog sukoba koje ima sa ruskim partnerima u hotelu "Avala", odnosno kockarnici hotela.

Naime, Bećirović i firma "Bepler i Džejkobson" bili su vlasnici hotela "Avala", ali je Bećirović "izguran" iz posla, pišu Novosti. Ostala mu je samo kockarnica koju drži sa partnerima iz Rusije, koji su u žestokom sukobu sa drugom grupom biznismena iz te zemlje koja upravlja "Avalom".

Bećirović je inače i vlasnik Ski centra Jezerine u Kolašinu.

Policija je u četvrtak veče poslije eksplozije blokirala sve izlaze iz Kolašina, a u zgradu policije priveden je veći broj osoba.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana