Стевандић: Отварање 25.000 радних мјеста у реалном сектору

Стевандић: Отварање 25.000 радних мјеста у реалном сектору 19.09.2018 21:55 | Срна

Пале - Предсједник Уједињене Српске Ненад Стевандић изјавио је вечерас на Палама да ова странка има у плану отварање 25.000 радних мјеста у реалном сектору Републике Српске - у пољопривреди, ИТ сектору, туризму, који је сачинио њихов млади тим стручњака који се вратио из иностранства, а све с циљем развоја Српске и останка младих у њој.

“Ми смо странка која прва отвара врата младима, поготово образованим, који могу да одговоре 21. вијеку, чиме бисмо заговарали смјену и политичких генерација, али и управљачке структуре у Републици Српској, који би били у могућности да је повуку напријед”, рекао је Стевандић новинарима прије почетка трибине Уједињене Српске.


Стевандић је нагласио да би у Републици Српској требало да побиједе кандидати СНСД-а за српског члана Предсједништва БиХ Милорад Додик и за предсједника Републике Српске Жељка Цвијановић, као и да странке које подржавају ове кандидате освоје већину мандата у Народној скупштини Републике Српске и у парламенту БиХ.

“Тако ћемо добити много више новца и средстава, али и мира у кући, нећемо се плашити међусобних сукоба”, нагласио је Стевандић, те додао да Уједињена Српска има “најбољу репрезентацију” која воли Републику Српску, сарађује са њеним предсједником и владом, а коју чине непоткупљиви људи, који су лојални Српској.

Кандидат на листи Уједињене Српске за Народну скупштину Републике Српске Миломир Божовић рекао је да на предстојећим изборима очекује да ова странка има пет и више посланичких мјеста.© Глас Српске 2012 ISSN 2303-7385 | Импресум | Маркетинг | Контакт | Латиница | Ћирилица