Станивуковић: Дошао сам у Челинац да поставим свој камен темељац

Станивуковић: Дошао сам у Челинац да поставим свој камен темељац 09.09.2018 19:55 | Срна

Бањалука - Одборник ПДП-а у Скупштини града Бањалука Драшко Станивуковић изјавио је да је дошао данас у Челинац да би поставио “свој камен темељац” за изградњу моста на ријеци Врбањи и да никога није увриједио.

Он каже да свој рад темељи на перформансима и најављује да ће, као грађанин Српске, доћи и на друге сличне скупове које у септембру буде организовала актуелна власт.


Станивуковић наводи да је данас са двоје пријатеља био у Челинцу и слушао говор предсједника Републике Српске Милорада Додика, који му је, како тврди, рекао погрдне ријечи и ударио у телефон и по рамену.

Он тврди да су га потом вријеђали људи из обезбјеђења предсједника Српске, те да га је више људи опколило. “Ја више не знам, јер сам се борио за свој телефон, ударали су и добацивали жсад смрадаж”, рекао је Станивуковић новинарима у Бањалуци.

Станивуковић каже да то могу да посвједоче и медији који су присуствовали овом догађају, као и да постоје снимци на његовом телефону.

Он је рекао да је са њим било његово двоје пријатеља, од 18 и 19 година, који су ухапшени и одведени у полицијску станицу.

Станивуковић тврди да никог није хтио напасти, нити је кога вријеђао и да жели да зна ко је њега напао.

Предсједник ПДП-а Бранислав Бореновић рекао је да ће правни тим ПДП-а “предузети све правне радње против људи који су напали Станивуковића”.

“Стаћемо иза њега и настављамо даље. Наша борба је политичка, фер, достојанствена, коректна, наставља се и нико нас неће зауставити”, рекао је Бореновић.

Почасни предсједник ПДП-а Младен Иванић рекао је да Станивуковић има његову подршку и замолио га да настави борбу за оно у шта вјерује.

“Ми ћемо се трудити колико можемо да се елементарна физичка сигурност обезбиједи”, рекао је Иванић.

Он је затражио од МУП-а Српске да “обезбиједи елементарну безбједност”, додајући да од предсједника Српске очекује да се извини.© Глас Српске 2012 ISSN 2303-7385 | Импресум | Маркетинг | Контакт | Латиница | Ћирилица