Selak: Da Srpska slobodno živi i radi

Selak: Da Srpska slobodno živi i radi 10.09.2018 21:58 | Srna

Banjaluka - Nosilac liste Socijalističke partije /SP/ za Narodnu skupštinu Republike Srpske u Izbornoj jedinici tri Goran Selak rekao je večeras u Banjaluci da će ta partija promovisati program za razvoj Srpske jer socijalisti, kao i građani, žele da Srpska sigurno i slobodno živi i radi.

“Socijalisti očekuju istorijski rezultat na predstojećim izborima, ne samo u Banjaluci već i u Republici Srpskoj. Predsjednik SP-a Petar Đokić je rekao ranije da stranka očekuje 100.000 glasova na nivou Srpske”, rekao je Selak novinarima uoči tribine SP-a u Dječijem pozorištu Srpske.


Prema njegovim riječima, Gradski odbor Banjaluka, koji je nosilac aktivnosti u Izbornoj jedinici tri, očekuje dva direktna mandata u Narodnoj skupštini Srpske i jedan direktan mandat za Parlamentarnu skupštinu BiH.

On je rekao da SP, kao koalicioni partner SNSD-DNS podržava Milorada Dodika kao kandidata za srpskog člana Predsjedništva BiH i Željku Cvijanović kao kandidata za predsjednika Republike Srpske.

Selak, koji je i predsjednik Gradskog odbora SP-a Banjaluka, naveo je da socijalisti rade punim kapacitetom te da je 7. septembar, prvi dan izborne kampanje obilježen pobjedničkom konvencijom u Doboju.

“Puna dvorana u Doboju je dokaz da je SP prerasla u veliku političku partiju i da je to partija jednakosti i socijalne poravde, a ne kao druge partije, nacionalističke retorike”, naglasio je Selak.© Glas Srpske 2012 ISSN 2303-7385 | Impresum | Marketing | Kontakt | Latinica | Ćirilica