Селак: Да Српска слободно живи и ради

Селак: Да Српска слободно живи и ради 10.09.2018 21:58 | Срна

Бањалука - Носилац листе Социјалистичке партије /СП/ за Народну скупштину Републике Српске у Изборној јединици три Горан Селак рекао је вечерас у Бањалуци да ће та партија промовисати програм за развој Српске јер социјалисти, као и грађани, желе да Српска сигурно и слободно живи и ради.

“Социјалисти очекују историјски резултат на предстојећим изборима, не само у Бањалуци већ и у Републици Српској. Предсједник СП-а Петар Ђокић је рекао раније да странка очекује 100.000 гласова на нивоу Српске”, рекао је Селак новинарима уочи трибине СП-а у Дјечијем позоришту Српске.


Према његовим ријечима, Градски одбор Бањалука, који је носилац активности у Изборној јединици три, очекује два директна мандата у Народној скупштини Српске и један директан мандат за Парламентарну скупштину БиХ.

Он је рекао да СП, као коалициони партнер СНСД-ДНС подржава Милорада Додика као кандидата за српског члана Предсједништва БиХ и Жељку Цвијановић као кандидата за предсједника Републике Српске.

Селак, који је и предсједник Градског одбора СП-а Бањалука, навео је да социјалисти раде пуним капацитетом те да је 7. септембар, први дан изборне кампање обиљежен побједничком конвенцијом у Добоју.

“Пуна дворана у Добоју је доказ да је СП прерасла у велику политичку партију и да је то партија једнакости и социјалне поравде, а не као друге партије, националистичке реторике”, нагласио је Селак.© Глас Српске 2012 ISSN 2303-7385 | Импресум | Маркетинг | Контакт | Латиница | Ћирилица