Шаровић: Кадар СДС-а показао да може постићи добре резултате

Шаровић: Кадар СДС-а показао да може постићи добре резултате 12.09.2018 23:10 | Срна

Невесиње - Носилац листе СДС-а за Парламентарну скупштину БиХ из Изборне јединице три Мирко Шаровић рекао је вечерас у Невесињу да је кадар СДС-а показао да може да доносе добре резултате и истакао да ће тако бити и након октобарских избора.

“Ми смо показали резултате и имамо планове за Херцеговину која заслужује пуно више, као и цијела Српска”, рекао је Шаровић на предизборном скупу Савеза за побједу /СзП/ у Невесињу.


Кандидат СзП-а за члана Предсједништва БиХ из Републике Српске Младен Иванић изјавио је вечерас да вјерује у Републику Српску из које људи неће одлазити и којој ће “њен прави садржај бити народ, борци, омладина”.

“Да би се то догодило мора доћи до промјена, морају побиједити кандидати СзП-а. Посебно мора побиједити Вукота Говедарица као народни човјек”, рекао је Иванић на предизборном скупу у спортској дворани “Невесињска”.

Кандидат за предсједника Републике Српске Вукота Говедарица рекао је да Републици Српској треба мир и стабилност, те међународни углед за шта ће се злагати заједно са Иванићем, као и за ефиксано правосуђе.

“Радићу на томе да позиционирам Републику Српску да има међународни углед и да ослободимо правосуђе које је својим нерадом дозволило да функционери Српске завршавају на црним листама. Ако заслужују, функционери треба да одговарају пред правосуђем и за то ћу се борити највише”, рекао је Говедарица.

Кандидат СДС-а за Народну скупштину Републике Српске из Изборне јединице девет Јован Васиљевић истакао је да Републици Српској требају промјене.

“Херцеговина заслужује боље! Морамо направити услове да млади људи добију радна мјеста у Херцеговни, а не да одлазе”, навео је Васиљевић.

Кандидат ПДП-а за Народну скупштину Републике Српске из Изборне јединице девет Бојан Граховац рекао је да ће се борити се правду, достојанство и посао, те против криминала.© Глас Српске 2012 ISSN 2303-7385 | Импресум | Маркетинг | Контакт | Латиница | Ћирилица