Радончић: Само компромис води до договора у БиХ

Радончић: Само компромис води до договора у БиХ 07.09.2018 22:25 | Срна

Сребреница - Трибином у Сребреници СББ је почео своју предизборну кампању, а лидер ове странке Фахрудин Радончић поручио је да новоизабрани представници у власти БиХ треба да нађу компромис јер само тако може доћи до договора и просперитета.

Радончић, који је кандидат за бошњачког члана Предсједништва БиХ, рекао је да је веома значајно и неопходно да кандидати ове странке освоје што већи број гласова и да странка буде у владајућој гарнитури.


“Наша побједа је важна због релаксације односа у БиХ и сарадње са Србима и Хрватима”, поручио је Радончић и истакао да се залаже да БиХ буде окренута према Западу и да постане чланица НАТО-а и ЕУ, а не да постане породична монархија оних који је остављају у аманет /турском предсједнику Тајипу/ Ердогану.

“Поштујемо избор српског и хрватског народа и њихови представници у Предсједништву БиХ имаће у мени саговорника за изградњу бољег живота и Срба и Хрвата и Бошњака”, поручио је Радончић, истичући да је циљ да оду они који су од 1990. године на власти.

На трибини у Сребреници представљени су кандидати ове странке за посланике у Народној скупштини Републике Српске, као и Адмир Чавка, кандидат за потпредсједника Републике Српске из реда Бошњака.

Чланови и симпатизери СББ-а дошли су са 15-ак аутобуса из разних крајева Федерације БиХ, а скупу је присуствовао мањи број сребреничких Бошњака.

Учесници трибине су, осим страначких и застава БиХ, носили и више ратних застава такозване Армије БиХ.© Глас Српске 2012 ISSN 2303-7385 | Импресум | Маркетинг | Контакт | Латиница | Ћирилица