Павић: У изборе улазимо чиста образа

Павић: У изборе улазимо чиста образа 20.09.2018 22:27 | Срна

Бањалука - Предсједник Демократског народног савеза /ДНС/ Марко Павић истакао је вечерас у Дринићу да је слоган ове партије - Одговорно, те да ДНС у предстојеће изборе улази чиста образа.

"Ми смо доказали да смо на свим пољима и пословима одговорни", рекао је Павић на трибини ове странке у Дринићу.

Он је напоменуо да је циљ странке да на изборима 7. октобра освоји 107.000 гласова, 15 посланичких мандата у Народној скупштини Републике Српске и два на нивоу Парламентарне скупштине БиХ.

"Никада нисмо гласали за било коју штетну одлуку и зато се не стидимо своје прошлости. Наши начелници немају дефицит у локалним заједницама које воде, као ни наши руководиоци", рекао је Павић.

Он је додао да ДНС жели свијетлу будућност Републици Српској, те јачу економију без које нема напретка.

Замјеник предсједника ДНС-а и носилац листе за Народну скупштину Републике Српске за Изборну јединицу три Недељко Чубриловић поручио је да су листе ДНС-а добре јер имају квалитетне људе.

"Овдје радимо континуирано 20 година и са поносом стојимо пред вама. Градили смо Дринић, јер знамо да малим општинама треба више наше пажње и на то смо поносни. Дринић је наш понос и ми знамо да ДНС овде има подршку, јер ви знате како наши људи раде", истакао је Чубриловић.

Предсједник Општинског одбора ДНС-а Петровац Милан Грбић рекао је да му је посебно задовољство видјети пуну салу присталица ове партије и да су већ морални побједници на предстојећим изборима.

"Ми се не боримо само за Дринић, него и за Србе у Босанском Петровцу, који једину помоћ имају од нас. Наша листа је саткана од честитих људи који ће се увијек борити за наш народ, као и до сада. Подржаћемо Српску листу у Федерацији БиХ и вјерујемо у њихову побједу", рекао је Грбић.

Носилац листе за Представнички дом Парламентарне скупштине БиХ из Изборне јединице један Драгутин Родић вечерас је рекао да људи из ДНС-а желе да политику странке приближе грађанима.

"Србима у Федерацији БиХ је потребна наша политика јер не живе живот достојан човјека и о њима нико не брине. Борићемо се да одбранимо Републику Српску кроз инстутуције, те морамо показати јединство у Сарајеву", рекао је Родић.© Глас Српске 2012 ISSN 2303-7385 | Импресум | Маркетинг | Контакт | Латиница | Ћирилица