Павић: Приоритет - економија и очување Српске

Павић: Приоритет - економија и очување Српске 12.09.2018 22:47 | Срна

Приједор - Предсједник ДНС-а Марко Павић изјавио је вечерас у Приједору да су приоритети ове странке економија и запошљавање, те очување и јачање Републике Српске.

Он је навео да су људи већ препознали да ДНС кампању води аргументима и да не жели, ни Републику Српску, ни било кога да враћа уназад, већ да се сви заједно посвете будућности.


“Већ сада се може видјети да наши кандидати уживају велико повјерење и да ће ДНС на изборима освојити велики број гласова”, рекао је Павић на предизборној трибини у градском насељу Чиркин Поље.

Он је додао да је у програму ДНС-а посебно интересантан дио који се односи на маргинализоване групе становништва, којима је поклоњена велика пажња.

“Показало се одмах да је програм добар и да имамо кадар који може носити тај програм”, рекао је Павић.

Носилац кандидатске листе за Представнички дом Парламентарне скупштине БиХ из Изборне јединице један Драгутин Родић изјавио је да ДНС нема дилему када је ријеч о европском путу Републике Српске и БиХ.

“Ми смо потпуно оријентисани ка томе, али желимо да на том путу Република Српска буде потпуно видљива”, истакао је Родић.

Носилац кандидатске листе за Народну скупштину Републике Српске из Изборне јединице један Душко Ивић изјавио је да ДНС у овој изборној јединици тражи подршку за три посланика у парламенту Српске и један директни мандат у парламенту БиХ.

“Вјерујем да ће нас грађани подржати и да ћемо послије избора бити најјача партија у Републици Српској”, поручио је Ивић.

На вечерашњој трибини грађанима су се обратили и кандидати са листе за Народну скупштину Славица Поповић, Слађана Радаковић и Мирко Совиљ.© Глас Српске 2012 ISSN 2303-7385 | Импресум | Маркетинг | Контакт | Латиница | Ћирилица