Павић: Градити стабилну Српску

Павић: Градити стабилну Српску 24.09.2018 22:52 | Срна

Добој - Предсједник ДНС-а Марко Павић изјавио је вечерас у Добоју да ова странка учествује у грађењу стабилне Републике Српске, али да жели заједно са другима створити политички, безбједносно и економски повољну климу у којој би дошле до изражаја домаће и стране инвестиције.

“Доста је било свађа и враћања тема из прошлости. Желимо да обезбиједимо будућност и Добојлијама и Републици Српској”, рекао је Павић на предизборној трибини на којој су представљени кандидати ДНС-а за посланике у Народној скупштини из Изборне једница пет и у парламенту БиХ из Изборне јединци два.

Он је поручио да само стабилна Република Српска може обезбиједити грађанима бољу будућност.

“Кроз инвестиције оспособићемо економију. Управо економија и запошљавање су на првом мјесту нашег програма. Морамо створити услове да се више инвестира, тиме ћемо запошљавати више људи и смањити одлазак наше омладине у иностранство”, рекао је Павић.

Он каже да програм ДНС-а реално сагледава будућност Српске, нарочито економску и зато ова странка тражи од других да напусте политикантске теме и да заједно граде будућност.

Носилац листе ДНС-а за Народну скупштину Републике Српске из Изборне јединице пет Славко Глигорић каже да је ова странка у народу већ препозната као одговорна, као странка која ће у будућности водити главну ријеч у развоју Добоја, Републике Српске и БиХ.

Трибина ДНС-а одржана је на Стадиону спортских игара.© Глас Српске 2012 ISSN 2303-7385 | Импресум | Маркетинг | Контакт | Латиница | Ћирилица