Иванић: Залажем се за сарадњу и добре односе са свима

Иванић: Залажем се за сарадњу и добре односе са свима 08.09.2018 22:09 | Срна

Котор Варош - Кандидат Савеза за побједу /СзП/ за српског члана Предсједништва БиХ Младен Иванић рекао је да је сигуран у побједу на октобарским изборима, јер се, како каже, залаже за сарадњу и добре односе са свима, а не за сукобе и конфликте.

"Не желим да нам сви буду непријатељи, већ је моја замисао да будемо дио модерног свијета. Залагаћу се и даље за позитивну и бољу Републику Српску, у којој ће људи бити срећни, а не незадовољни и жељни одласка", поручио је Иванић на трибини СзП-а у Котор Варошу.


Кандидат СзП-а за предсједника Републике Српске Вукота Говедарица рекао је да ће, уколико 7. октобра побиједи на изборима, предузети пет предсједничких корака.

"Прво ћу преполовити буџет предсједника Републике Српске, затим смањити број савјетника и са најодговорнијим људима кренути да радим посао који ће грађани Српске препознати", рекао је Говедарица.

Предсједник НДП-а Драган Чавић оцијенио је да је Котор Варош једна од ријетких локалних заједница која нема проблема са развојем и запосленошћу, што је показатељ да се у постојећем политичком систему може направити добар амбијент.

"Морамо стварати услове у цијелој Српској да буде овакав привредни амбијент, а ја ћу инсистирати да се у врло кратком року потпуно реструктуира политика директних пореза, што отвара могућност за већу проитабилност предузећа", нагласио је Чавић.

Кандидат СДС-а за посланика у Народној скупштини Републике Српске Недељко Гламочак рекао је да очекује промјене послије избора, повећање плата пензионерима и увођење мјесечног додатка за борце, уз повећање најниже цијене рада.© Глас Српске 2012 ISSN 2303-7385 | Импресум | Маркетинг | Контакт | Латиница | Ћирилица