Иванић: Исход избора зависи од апстинената

Иванић: Исход избора зависи од апстинената 15.09.2018 01:16 | Срна

Рудо - Кандидат Савеза за побједу /СзП/ за српског члана Предсједништва БиХ Младен Иванић рекао је на предизборном скупу у Рудом да исход општих избора у октобру зависи од бирача апстинената.

“Промјена је ту, вријеме је да Српску вратимо на прави пут на којем има мјеста за честите”, поручио је Иванић.


Кандидат СзП за предсједника Српске Вукота Говедарица рекао је да је СДС деведесетих година повео српски народ у будућност и да се из тога родила највећа побједа - Република Српска.

“СДС је велика породица која је из године у годину, из деценије у другу па и у трећу градила државу”, рекао је Говедарица.

Он је навео да је разговарао са малинарима о њиховим проблемима и обећао да ће, ако буде изабран за предсједника Српске, држава помоћи људима који раде и да ће разумјети потребе народа, саопштено је из СзП.

“Гарантујем да ће се сљедеће године окренути нови лист и да ће Министарство пољопривреде за почетак одвојити 20 фенинга, а мој коначни циљ је да малинари добију 50 фенинга подстицаја”, нагласио је Говедарица.

Кандидат ПДП-а за Народну скупштину Републике Српске из Изборне јединице девет Јован Драгичевић позвао је суграђане да изађу на изборе, јер је сваки глас важан.

“Не допустите да вас убиједе да ваш глас није важан, да нисте битни. Сваки од наших гласова ће се далеко чути, сваки ће бити глас за боље сутра, за обнову и да сване за народ и Српску”, поручио је Драгичевић.© Глас Српске 2012 ISSN 2303-7385 | Импресум | Маркетинг | Контакт | Латиница | Ћирилица