Ivanić: Imamo konkretan plan kako Srpsku usmjeriti naprijed

Ivanić: Imamo konkretan plan kako Srpsku usmjeriti naprijed 12.09.2018 22:50 | Srna

Bileća - Kandidat SzP-a za člana Predsjedništva BiH iz Republike Srpske Mladen Ivanić rekao je večeras da ovaj savez ima konkretan plan kako da Srpsku usmjeri naprijed.

Ivanić je na tribini u Bileći naveo da ljudi žele da žive bolje i napomenuo da promjena zavisi od baš svakog glasa.

Kandidat Saveza za predsjednika Republike Srpske Vukota Govedarica rekao je da prirodni resursi kojima raspolaže Srpska moraju biti stavljeni u funkciju razvoja, a ne da budu plijen pojedinaca, te da javna preduzeća moraju voditi odgovorni ljudi.

Govedarica je istakao da je glas za Mladena Ivanića siguran glas za Republiku Srpsku.

Kandidat SDS-a za poslanika u Parlamentarnoj skupštini BiH iz Izborne jedinice tri Aleksandra Pandurević rekla je da će se i dalje zalagati za poštivanje Dejtonskog mirovnog sporazuma i da ne dođe do formiranja trećeg entiteta.

Ona je istakla da su veličanstveni skupovi ove koalicije u Hercegovini i da će resursi Hercegovine “biti vraćeni narodu”.

Kandidat koalicije NDP-NS-SNS-Sloboda za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice devet Zdravko Krsmanović rekao je da će nova vlast i saziv Narodne skupštine kao prvi pravni akt donijeti zakon o ispitivanju porijekla imovine.

Kandidat SDS-a za poslanika u Narodnoj skupštini iz Izborne jedinice devet Dušanka Nosović rekla je da će se, ukoliko joj građani ukažu povjerenje, zalagati da zakoni koji budu doneseni u Skupštini budu usklađeni sa potrebama građana.© Glas Srpske 2012 ISSN 2303-7385 | Impresum | Marketing | Kontakt | Latinica | Ćirilica