Иванић: Имамо конкретан план како Српску усмјерити напријед

Иванић: Имамо конкретан план како Српску усмјерити напријед 12.09.2018 22:50 | Срна

Билећа - Кандидат СзП-а за члана Предсједништва БиХ из Републике Српске Младен Иванић рекао је вечерас да овај савез има конкретан план како да Српску усмјери напријед.

Иванић је на трибини у Билећи навео да људи желе да живе боље и напоменуо да промјена зависи од баш сваког гласа.

Кандидат Савеза за предсједника Републике Српске Вукота Говедарица рекао је да природни ресурси којима располаже Српска морају бити стављени у функцију развоја, а не да буду плијен појединаца, те да јавна предузећа морају водити одговорни људи.

Говедарица је истакао да је глас за Младена Иванића сигуран глас за Републику Српску.

Кандидат СДС-а за посланика у Парламентарној скупштини БиХ из Изборне јединице три Александра Пандуревић рекла је да ће се и даље залагати за поштивање Дејтонског мировног споразума и да не дође до формирања трећег ентитета.

Она је истакла да су величанствени скупови ове коалиције у Херцеговини и да ће ресурси Херцеговине “бити враћени народу”.

Кандидат коалиције НДП-НС-СНС-Слобода за Народну скупштину Републике Српске из Изборне јединице девет Здравко Крсмановић рекао је да ће нова власт и сазив Народне скупштине као први правни акт донијети закон о испитивању поријекла имовине.

Кандидат СДС-а за посланика у Народној скупштини из Изборне јединице девет Душанка Носовић рекла је да ће се, уколико јој грађани укажу повјерење, залагати да закони који буду донесени у Скупштини буду усклађени са потребама грађана.© Глас Српске 2012 ISSN 2303-7385 | Импресум | Маркетинг | Контакт | Латиница | Ћирилица