Иванић: Хоћемо земљу у којој ће људи хтјети да живе, не да одлазе

Иванић: Хоћемо земљу у којој ће људи хтјети да живе, не да одлазе 07.09.2018 22:19 | Срна

Лакташи - Кандидат Савеза за побједу (СзП) за српског члана Предсједништва БиХ Младен Иванић рекао је да овај савез хоће земљу у којој ће нормалан човјек хтјети да живи, а не да одлази.

“Хоћемо земљу у којој ће се аргументима водити политика, земљу у којој ће се цијенити рад, знање и добри студенти”, рекао је Иванић прије почетка трибине СзП-а у Лакташима.

Он је изразио увјерење да ће СзП успјети у томе и побиједити.

Кандидат за предсједника Републике Српске испред СзП-а Вукота Говедарица рекао је да овај савез на самом почетку кампање “креће у мирнодопску битку за Републику Српску, која се не води оружјем, него на демократски начин”.

“Ова битка се добија поштењем и образом, а онај ко мисли да је то мало, тај се грдно вара”, рекао је Говедарица.

Носилац листе за Народну скупштину Републике Српске испред СДС-а за Изборну јединицу два Миладин Станић рекао је да је листа сачињена од младих и образованих људи.

“Ови млади људи гарантују опстанак Републике Српске, на челу са Говедарицом и Иванићем”, рекао је Станић.

Кандидат за посланика у Народној скупштини Српске на листи ПДП-а за Изборну јединицу два Небојша Личанин рекао је да ће наредних 30 дана грађани имати прилику да виде скупове различитих странака, те да мисли да је исход сасвим извјестан и да ће СзП однијети велику побједу 7. октобра.

Предсједник НДП–а Драган Чавић рекао је да је Републици Српској потребна промјена, те да је сигуран да СзП има капацитет за стварну побједу и промјену стања у Српској, у свим сегментима.© Глас Српске 2012 ISSN 2303-7385 | Импресум | Маркетинг | Контакт | Латиница | Ћирилица