Иванић: 27 дана до историјске одлуке

Иванић: 27 дана до историјске одлуке 09.09.2018 22:51 | Срна

Шипово - Кандидат Савеза за побједу за српског члана Предсједништва БиХ Младен Иванић поручио је вечерас у Шипову да је за 27 дана пред народом и Српском историјска одлука.

Иванић је на предизбором скупу Савеза за побједу рекао да је само важно да апстиненти схвате да је сваки глас истински важан.

Он је истакао да је у протекле четири године показао како се заједничке институције користе да се сачува Република Српска.

Кандидат Савеза за побједу за предсједника Републике Српске Вукота Говедарица рекао је да је у Републици Српској у посљедњих пет дана забиљежено пет тешких безбједносних инцидената.

Говедарица је истакао да је данас у Челинцу “предсједник СНСД Милорад Додик насрнуо на младића Драшка Станивуковића” и да ће “због Драшка и свих храбрих људи у Српској изгубити изборе”.

Носилац листе СДС-а за парламент БиХ из Изборне јединице један Драган Мектић рекао је да су спремни да преузму судбину Српске у своје руке, како би је, како каже, извукли из пропасти, а народ из сиромаштва.

Носилац листе ПДП-а за парламент БиХ из Изборне јединице један Бранислав Бореновић оцијенио је да велика подршка народа у Шипову показује да у Српској више нема страхова, те да ће кандидати Савеза за побједу Вукота Говедарица и Младен Иванић однијети велику побједу 7. октобра.

Носилац листе НДП-а за Народну скупштину Републике Српске Драган Чавић рекао је да је запрепаштен безбједносном ситуацијом на ширем подручју Бањалуке, те да се мора промијенити власт да би се промијенило стање у друштву.© Глас Српске 2012 ISSN 2303-7385 | Импресум | Маркетинг | Контакт | Латиница | Ћирилица