Говедарица жели да ради са најбољима

Говедарица жели да ради са најбољима 08.09.2018 22:02 | Срна

Кнежево - Кандидат Савеза за побједу за предсједника Републике Српске Вукота Говедарица поручио је вечерас да жели да ради за народ са најбољим и најспособнијим сарадницима.

"Хоћу да радим са онима који су лојални своме народу. Такви људи су нам потребни", рекао је Говедарица на трибини Савеза у Кнежеву.


Говедарица, који је предсједник СДС-а, рекао је окупљеним грађанима да у овим данима бирају да ли имају или немају будућност, саопштено је из Савеза за побједу.

Кандидат Савеза за побједу за српског члана Предсједништва БиХ Младен Иванић рекао је да је протекле четири године представљао српски народ у Предсједништву БиХ тако да га не буде срамота његових потеза.

Предсједник НДП-а Драган Чавић оцијенио је да укупна ситуација у Републици Српској не изгледа добро, али да нема разлога за песимизам, те је позвао грађане да подрже људе који доносе промјене.

Кандидат СДС-а за посланика у Народној скупштини Републике Српске Младен Кајкут рекао је да је ова странка предложила озбиљне и честите људе за Изборну јединицу три, те позвао грађане Кнежева да у што већем броју изађу на изборе и подрже кандидате Савеза за побједу.

Предсједник Градског одбора Партије демократског прогреса Бањалука Игор Црнадак рекао је да ће вратити достојанство људима и да ће послије 7. октобра моћи да живе од свог рада.© Глас Српске 2012 ISSN 2303-7385 | Импресум | Маркетинг | Контакт | Латиница | Ћирилица