Говедарица: Желим да будем народни предсједник

Говедарица: Желим да будем народни предсједник 09.09.2018 22:26 | Срна

Мркоњић Град - Кандидат Савеза за побједу /СзП/ за предсједника Републике Српске Вукота Говедарица поручио је вечерас у Мркоњић Граду да жели да буде народни предсједник који ће изражавати јединство свих народа који живе у Српској.

“Желим да се окупимо кроз заједничке идеје које се зову будућност Републике Српске. Желим да изражавам јединство политичких организација кога тренутно нема и да са најбољим и најспособнијим људима, којих има у свим политичким партијама, градим бољу будућност”, рекао је Говедарица на трибини СзП-а.


Говерадица је рекао да жели да са марљивим, одговорним и поштеним људима гради бољу будућност и да сарађује са младим људима.

Кандидат Савеза за побједу за српског члана Предсједништва БиХ Младен Иванић каже да је увјерен да може на прави начин да представља српски народ у Сарајеву и у међународним институцијама.

Он каже да ће се борити за Републику у којој ће обичан човјек бити срећан и у којој ће се цијенити знање и способност.

“Увјерен сам да Република Српска може бити дио свијета и сигуран сам да ми тамо припадамо”, истакао је Иванић.

Предсједник ПДП-а Бранислав Бореновић рекао је да грађани добро прихватају Програм обнове који нуди ПДП заједно са коалиционим партнерима.

“Хоћемо да Република Српска буде мјесто у којем ћемо нормално, безбједно и сигурно живјети. Способни требају да добију шансу умјесто подобних, да све што се троши буде јавно објављено и да покушамо да зауставимо лошу демографску слику у Српској”, навео је Бореновић.

Носилац изборне листе СДС-а за Народну скупштину Републике Српске
Давор Шешић рекао је да би се више пажње требало посветити женама и да планирају основати фонд који ће подржавати њихове идеје.

Кандидат ПДП-а из Мркоњић Града за Народну скупштину Петар Шикман каже да ће се борити за заустављање масовног одласка радно способног становништва и да се са дијаспором оствари посебна сарадња.© Глас Српске 2012 ISSN 2303-7385 | Импресум | Маркетинг | Контакт | Латиница | Ћирилица