Говедарица: Предстојећи избори - шанса која се не смије пропустити

Говедарица: Предстојећи избори - шанса која се не смије пропустити 07.09.2018 23:09 | Срна

Челинац - Кандидат Савеза за побједу /СзП/ за предсједника Републике Српске Вукота Говедарица рекао је да су предстојећи општи избори у БиХ шанса која се не смије пропустити.

“Ми морамо да будемо одговорни према Републици Српској и да заједно са народом отворимо нове шансе и прилике. Избори су шанса коју не смијемо пропустити”, рекао је Говедарица на предизборном скупу СзП-а у Челинцу.


Кандидат СзП-а за српског члана Предсједништва БиХ Младен Иванић рекао је да је неопходно зауставити одлазак младог становништва из Републике Српске.

“У овом мандату сам успјешно радио на заштити интереса Републике Српске и српског народа због чега имам шансу да и на наредним изборима добијем највише гласова у избору српског члана Предсједништва БиХ”, рекао је Иванић.

Предсједник НДП–а Драган Чавић рекао је да су Републици Српској неопходне промјене за бољу будућност и рјешавање економских и социјалних проблема.

“За нас је изборни процес празник демократије и након избора желимо да дође до промјене ситуације у Републици Српској, за шта је неопходна промјена садашње власти”, рекао је Чавић на митингу СзП-а у Челинцу.

На предизборном скупу СзП-а представљени су заједнички кандидати ове коалиције из Челинца за посланике у Народној скупштини Републике Српске из Изборне јединице три.© Глас Српске 2012 ISSN 2303-7385 | Импресум | Маркетинг | Контакт | Латиница | Ћирилица