Говедарица: Политиком подстицаја помоћи братуначки крај

Говедарица: Политиком подстицаја помоћи братуначки крај 23.09.2018 00:01 | Срна

Братунац - Кандидат Савеза за побједу /СзП/ за предсједника Републике Српске Вукота Говедарица рекао је данас у Братунцу да овај крај, који је познат по малинарству, треба помоћи подстицајном политиком.

"Треба нам 120 милиона КМ подстицаја и да на тај начин урадимо озбиљан посао, да људи буду запослени и задовољни", рекао је Говедарица на конвенцији СзП-а у Братунцу.

Говедарица је рекао да вјерује да Савез има капацитет да заједно са народом опорави привреду Републике Српске.

Кандидат СзП за српског члана Предсједништва БиХ Младен Иванић позвао је грађане да изађу на изборе и најавио да ће се, уколико побиједи на изборима, борити против незапослености, сиромаштва и одласка младих.

"Изађите на изборе да Српска крене напријед", поручио је Иванић, саопштено је из СзП.

Кандидат СДС-а за Парламентарну скупштину БиХ из Изборне јединице три Александра Пандуревић рекла је да је Републици Српској потребна честита и стабилна власт.

"Зато сам увјерена да ће Братунац и цијела Република Српска дати повјерење Говедарици, јер ће он подржати доношење Закона о испитивању поријекла имовине. Повјерење ће грађани дати и Иванићу јер он ужива међународни углед, и он је сигуран глас Републике Српске у Сарајеву и неће дозволити било какве промјене Устава", истакла је Пандуревићева.

Кандидат ПДП-а за Народну скупштину Републике Српске из Изборне јединице седам Снежана Стојановић рекла је да ће 7. октобра највиши ниво патриотизма бити излазак на изборе.

"Покажимо да сви желимо боље за нашу отаџбину, за нашу дјецу и будућност", рекла је Стојановићева.© Глас Српске 2012 ISSN 2303-7385 | Импресум | Маркетинг | Контакт | Латиница | Ћирилица