Говедарица: Јединство умјесто подјела

Говедарица: Јединство умјесто подјела 10.09.2018 22:14 | Срна

Источно Сарајево - Кандидат СзП-а за предсједника Републике Српске Вукота Говедарица рекао је вечерас у Источном Сарајеву да је дошло вријеме да подјеле буду замијењене јединством, јер је снага народа у заједништву.

Говедарица је, прије почетка конвенције подручног одбора СДС-а Источна Илиџа, рекао новинарима да се изборна битка добија поштењем, знањем, марљивошћу, одговорношћу и заједништвом.


Он је истакао да је дошло вријеме да шансу добију способни и да се Република Српска не дијели на источни и западни дио, већ да се развија подједнако, на бази ресурса које посједују локалне заједнице.

“Ресурси ће од 7. октобра бити у функцији развоја да би људи остали у Српској.
Окупимо се и саберимо се! То је наша основна порука. Јединствени можемо урадити пуно, а све да бисмо видјели будућност и перспективу у Републици Српској”, поручио је Говедарица.

Кандидат Савеза за побједу за Парламентарну скупштину БиХ из Изборне јединице три Горан Шеховац истакао је да се морају рјешавати статусна питања демобилисаних бораца чији је положај најлошији, као и запошљавање дјеце погинулих бораца.

Шеховац је напоменуо да мора бити направљен социјални програм да би се видјело ко је угрожен од бораца и да им држава мора дати мјесечни додатак.

Кандидат СДС-а за Народну скупштину Републике Српске из Изборне јединице осам Јадранка Регоје рекла је да ће водити поштену борбу јер народ заслужује само поштене и управо онакве какав је предсједнички кандидат Вукота Говедарица и сви чланови који се налазе на листама.© Глас Српске 2012 ISSN 2303-7385 | Импресум | Маркетинг | Контакт | Латиница | Ћирилица