Dodik u Mrkonjić Gradu: Napravili smo stabilno i dobro mjesto za život

Dodik u Mrkonjić Gradu: Napravili smo stabilno i dobro mjesto za život 23.09.2018 22:56 | Srna

Mrkonjić Grad - Kandidat koalicije SNSD-DNS-SP za srpskog člana Predsjedništva BiH Milorad Dodik rekao je večeras u Mrkonjić Gradu da je od ove opštine, koja je opustušena u proteklom ratu, napravljeno stabilno i dobro mjesto za život.

“U Mrkonjiću redovno pobjeđujemo i ovdje smo došli po našu osmu veliku pobjedu. Mislim da smo to zaslužili svim poslovima koje smo ovdje uradili - od opštine opustošene krajem rata napravili smo jednu uspješnu lokalnu zajednicu koja je riješila gotovo sve svoje komunalne i infrastrukturne probleme”, istakao je Dodik.


Na tribini SNSD-a Dodik je rekao da su došli da se zahvale građanima Mrkonjić Grada za svu podršku koju su im dali, da ih podsjete na ono što su učinili i da se dogovore s njima šta će dalje raditi.

Kandidat ove koalicije za predsjednika Republike Srpske Željka Cvijanović ističe da je opština Mrkonjić Grad jedno od uporišta SNSD-a.

“Ovaj grad smo vratili iz beznađa i totalne pustoši i dali mu novi život zahvaljujući upravo politikama SNSD-a, a to nam se uvijek vraća preko izbora, izbornih rezultata”, rekla je Cvijanovićeva.

Ona kaže da stanovnici Mrkonjić Grada znaju da je s njima uvijek bila Vlada Republike Srpske koja je ispunjavala sve potrebe i prioritete koje je trebalo uraditi.

“Zajedno smo radili do sada i sigurna sam da ćemo nastaviti da radimo za bolju i jaču Republiku i za jak Mrkonjić Grad”, rekla je Cvijanovićeva.

Nosilac liste SNSD-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske u Izbornoj jedinici tri Nikola Špirić rekao je da je jako bitno što će SNSD imati i poslanika u Predstavničkom domu Parlamenta Federacije BiH /FBiH/ i da će imati najjaču odborničku listu u Livanjskom kantonu.

“Mislim da će Nikica Grubor biti naš novi poslanik, a onda ćemo vidjeti da natjeramo FBiH da obnovi ono što je sama rušila kada su u pitanju Drvar, Glamoč i Grahovo”, rekao je Špirić.© Glas Srpske 2012 ISSN 2303-7385 | Impresum | Marketing | Kontakt | Latinica | Ćirilica