Ђокић: У изборе са много оптимизма

Ђокић: У изборе са много оптимизма 09.09.2018 22:24 | Срна

Приједор - Предсједник Социјалистичке партије /СП/ Петар Ђокић изјавио је да ова партија улази у изборе са много оптимизма и да жели да ствара нове резултате.

“На то указује чињеница да су кадрови ове партије у свим структурама, од Владе до других институција, гдје смо били ангажовани. На основу указаног повјерења грађана Републике Српске на претходним изборима марљиво смо радили и били максимално посвећени да остваримо што боље резултате”, рекао је Ђокић уочи почетка централног предизборног скупа у Приједору.


Он каже да СП за наредни четворогодишњи период поставаља пред себе врло јасне циљеве, а то је економска сигурност, политичка и безбједносна стабилност, лична сигурност и пуно слободе Републици Српској.

Ђокић је појаснио да то значи да СП може самостално да креира своју политику и одлучује о ономе шта је најбољи интерес Републике Српске и српског народа свих других који живе у Републици Српској.

“Били смо максимално посвећени у претходним годинама да се боримо за економски развој Републике и у томе смо успјели. Република Српска је напредовала и имамо раст индустријске производње и раст бруто домаћег производа, повећан број запослених, смањен број незапослених, већи обим социјалних давања и нових права те видљиву подршку онима којима је помоћ државе потребна”, рекао је Ђокић.

Он је додао да је у свему томе велики допринос социјалиста у сарадњи са другим партнерима и да ће се то наставити и убудуће.

“Овдје у Приједору ћемо учинити све што је могуће да се у Љубији обнови рударска производња и увјерен сам да за то постоји могућност и то је најважнија порука коју доносим овдје у Приједор”, рекао је Ђокић.

Носилац листе ове странке за Народну скупштину Републике Српске из Изборне јединице један Душко Милуновић рекао је да се Социјалистичка партија враћа у Поткозарје.

“Народ Поткозарја је привржен идејама солидарности, правде, слободе и истине, а то су управо оне вриједности које промовише СП”, рекао је Милуновић.

Он је додао да је евидентан раст СП у Изборној јединици један, гдје очекује један посланички мандат.© Глас Српске 2012 ISSN 2303-7385 | Импресум | Маркетинг | Контакт | Латиница | Ћирилица