Ђокић: Социјалисти се брину за свеобухватан развој Српске

Ђокић: Социјалисти се брину за свеобухватан развој Српске 08.09.2018 22:57 | Срна

Нови Град - Предсједник Социјалистичке партије /СП/ Петар Ђокић каже да се ова странка залаже за свеобухватан развој Српске, прије свега економски, те да једнако брине о сваком дијелу Републике.

Ђокић је вечерас на изборном скупу СП у Новом Граду рекао да је за ову општину битан даљи комунални и инфраструктурни развој.


"Осим тога, залагаћемо се у институцијама БиХ за рјешавање статуса граничног прелаза у Новом Граду како би се нормално обављао теретни саобраћај што би значило да ово подручје може да се развија у привредном смислу", рекао је он.

Ђокић је нагласио да треба обратити пажњу на проблем Трговске горе, односно настојање Хрватске да, без обзира на противљење из Републике Српске, настави активности у вези са одлагањем радиоактивног отпада што угрожава живот људи у Новом Град, с обзиром да је локација у непосредној близини ове општине.

Према његовим ријечима, социјалисти препознају реалне потребе грађана и њима су окренути.

"Ми смо обезбиједили додатна средства за ову општину и ускоро ће почети реализација на 10 локација. Осим тога, потребна су додатна улагања што ће бити остварено снажном промоцијом Републике Српске како би привукли што више инвестиција", истакао је Ђокић.

Носилац листе СП за Народну скупштину Републике СРпске у Изборној јединици један Душко Милуновић каже да ова партија има све више чланова и присталица.

"У тешким политичким и економским временима људи се окрећу љевици, јер траже солидарност и сигурност да опстану. У Изборној јединици јединици обезбиједићемо мандат за једног посланика", рекао је Милуновић.

На изборном скупу представљени су кандидати СП за предстојеће опште изборе у БиХ.© Глас Српске 2012 ISSN 2303-7385 | Импресум | Маркетинг | Контакт | Латиница | Ћирилица