Đokić: Ne dopustite da desničari preuzmu upravljanje Srpskom

Đokić: Ne dopustite da desničari preuzmu upravljanje Srpskom 23.09.2018 22:54 | Srna

Bijeljina - Predsjednik Socijalističke partije /SP/ Petar Đokić večeras je sa centralne tribine socijalista u Bijeljini pozvao građane da ne dopuste da desničari preuzmu upravljanje Republikom Srpskom.

“Oni to zaista ne znaju, kroz rad u Sarajevu pokazuju da to nisu bili u stanju, a više puta su i ranije propustili priliku da nešto dobro učine za Republiku Srpsku”, rekao je Đokić.

Prema njegovim riječima, preduslov za to je pobjeda zajedničkih kandidata SNSD-a, DNS-a i SP za predsjednika Republike Željke Cvijanović i Milorada Dodika za srpskog člana Predsjedništva BiH.

“Svu aktivnost SP je usmjerila na dalji ekonomski razvoj Srpske, što razvija i osjećaj sigurnosti svih njenih građana, da Srpska slobodno bira svoju politiku i put u budućnopst, bez nametanja bilo koga sa strane”, istakao je Đokić.

Da bi sve to postigli, naveo je Đokić, posebno za područje Semberije i Majevice, neophodan je ubrzan razvoj infrastrukture koja nedostaje, prije svega izgradnja autoputa koji će povezati koridor Pet ce, preko Posavine i Brčkog do Bijeljine i prema Srbiji.

“Odgovorno smo se odnosili u svakom pogledu prema svojim dužnostima i tako će socijalisti raditi i dalje. Za nas je ekonomski razvoj preduslov za stabilnost Republike Srpske, a jaka Srpska može da kvalitetno rješava socijalne potrebe stanovništva”, zaključio je Đokić.

Kandidat SP za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske iz Izborne jedinice šest Dalibor Stević ocijenio je dosadašnju kampanju kao vrlo uspješnu i rekao da socijalisti imaju veliku posjećenost stranačkih skupova i podršku naroda.

“Ljudi prepoznaju dosljednost naših kadrova i cijene sve što smo do sada radili”, istakao je Stević i najavio nastavak unapređenja ekonomije, kao preduslov za jačanje društva.

Predsjednik Gradskog odbora SP Bijeljina Nedeljko Jović pozvao je sve ljude koji prepoznaju dobar rad socijalista da daju podršku njihovim kandidatima za ljepšu, stabilniju i sigurniju Bijeljinu i Republiku Srpsku.

Centralna tribina SP u Bijeljini održana je u sali Gradskog bioskopa.© Glas Srpske 2012 ISSN 2303-7385 | Impresum | Marketing | Kontakt | Latinica | Ćirilica