Ђокић: Не допустите да десничари преузму управљање Српском

Ђокић: Не допустите да десничари преузму управљање Српском 23.09.2018 22:54 | Срна

Бијељина - Предсједник Социјалистичке партије /СП/ Петар Ђокић вечерас је са централне трибине социјалиста у Бијељини позвао грађане да не допусте да десничари преузму управљање Републиком Српском.

“Они то заиста не знају, кроз рад у Сарајеву показују да то нису били у стању, а више пута су и раније пропустили прилику да нешто добро учине за Републику Српску”, рекао је Ђокић.

Према његовим ријечима, предуслов за то је побједа заједничких кандидата СНСД-а, ДНС-а и СП за предсједника Републике Жељке Цвијановић и Милорада Додика за српског члана Предсједништва БиХ.

“Сву активност СП је усмјерила на даљи економски развој Српске, што развија и осјећај сигурности свих њених грађана, да Српска слободно бира своју политику и пут у будућнопст, без наметања било кога са стране”, истакао је Ђокић.

Да би све то постигли, навео је Ђокић, посебно за подручје Семберије и Мајевице, неопходан је убрзан развој инфраструктуре која недостаје, прије свега изградња аутопута који ће повезати коридор Пет це, преко Посавине и Брчког до Бијељине и према Србији.

“Одговорно смо се односили у сваком погледу према својим дужностима и тако ће социјалисти радити и даље. За нас је економски развој предуслов за стабилност Републике Српске, а јака Српска може да квалитетно рјешава социјалне потребе становништва”, закључио је Ђокић.

Кандидат СП за посланика у Народној скупштини Републике Српске из Изборне јединице шест Далибор Стевић оцијенио је досадашњу кампању као врло успјешну и рекао да социјалисти имају велику посјећеност страначких скупова и подршку народа.

“Људи препознају досљедност наших кадрова и цијене све што смо до сада радили”, истакао је Стевић и најавио наставак унапређења економије, као предуслов за јачање друштва.

Предсједник Градског одбора СП Бијељина Недељко Јовић позвао је све људе који препознају добар рад социјалиста да дају подршку њиховим кандидатима за љепшу, стабилнију и сигурнију Бијељину и Републику Српску.

Централна трибина СП у Бијељини одржана је у сали Градског биоскопа.© Глас Српске 2012 ISSN 2303-7385 | Импресум | Маркетинг | Контакт | Латиница | Ћирилица