Бореновић: ПДП ће имати најбољи резултат од оснивања странке

Бореновић: ПДП ће имати најбољи резултат од оснивања странке 10.09.2018 21:45 | Срна

Брчко - Лидер ПДП-а Бранислав Бореновић рекао је вечерас на предизборној трибини у Брчком да на октобарским изборима очекује најбољи изборни резултат од оснивања ове странке.

“Наш програм се показао као прихватљив за све политичке структуре које слободно мисле и које желе да Републике Српска, а и Брчко дистрикт буде мјесто гдје ће се много боље живјети и гдје ће се вредновати стручни, а не подобни, гдје ће позиција бити одговорност и обавеза, а не привилегија”, рекао је новинарима Бореновић који је носилац листе ПДП-а за Представнички дом парламента БиХ из Изборне јединице један.

Кандидат ПДП-а за Народну скупштину Републике Српске из Изборне јединице шест Синиша Голић рекао је да је ПДП у Брчком показао да му је најбитнији народ, без обзира на то да ли се странка налази на власти или у опозицији.

“ПДП је увијек када је био дио власти у Републици Српској и на нивоу БиХ показао да жели економски да оснажи Брчко дистрикт, да мисли о својим грађанима, држављанима Републике Српске у Брчком и да Српска буде што је могуће више присутна у Брчком”, истакао је Голић.

Кандидат СзП за српског члана Предсједништва БиХ Младен Иванић истакао је да ће, ако побиједи на изборима, наставити да води политику стабилности, очувања интереса Републике Српске, али и отварања Српске према свијету.

“Ја сам заиста изградио такву врсту позиције да су ми врата многих представништава у свијету отворена и могу са пуним легитимитетом успјети да обезбиједим интересе Републике Српске и то ћу урадити. Чуваћу је унутар БиХ, али ћу градити и компромисе. Дакле, спреман сам да градим сарадњу”, истакао је Иванић.

Предизборној трибини у брчанском Дому културе, на којој су представљени кандидати ПДП-а за предстојеће изборе, присуствовали су бројни чланови и симпатизери странке из Брчког и околних општина.



© Глас Српске 2012 ISSN 2303-7385 | Импресум | Маркетинг | Контакт | Латиница | Ћирилица