Vrhunska zabava na tvrđavi Kastel

Glas Srpske
Vrhunska zabava na tvrđavi Kastel

“Banjalučki dani muzike”, manifestacija vrhunske zabave i kvalitetne muzike, biće održani šesti put zaredom u prelijepom ambijentu tvrđave Kastel u Banjaluci, od sutra do subote, dok je za četvrti dan, u nedjelju, planirana gitarijada.

Kao i do sada, posjetioci festivala koji u Banjaluku dolaze iz svih krajeva imaće priliku da uživaju u izuzetnom muzičkom programu najpoznatijih regionalnih izvođača različitih žanrova urbane muzike. Festival će otvoriti “Riblja čorba”, Edo Maajka, “Osvajači” i “Racija”. Drugog dana festivala, u petak, posjetioci će moći da uživaju uz “Galiju”, Vojka V, “Reginu” i “Lejzi”. Trećeg dana će nastupiti “Zabranjeno pušenje”, “Helem Nejse”, “Pero Deformero” i “Dinar”.

I ove godine se očekuje velika posjeta kojoj doprinose raznovrstan i bogat muzički program, dobra gastronomska ponuda, mnogo pivskih brendova, bezalkoholnih pića i besplatan ulaz na festival. U okviru dnevnih sadržaja festivala turistima se nude vožnje jedinstvenim dajak-čamcem, rafting niz rijeku Vrbas, organizovani obilasci znamenitosti Banjaluke, a na raspolaganju je i luna-park.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana