Petnaestogodišnji Banjalučanin Sergej Pajić ostvaruje muzički san

Ivana Kardum
Petnaestogodišnji Banjalučanin Sergej Pajić ostvaruje muzički san

Harizmatičnost, lijep glas i originalni nastupi kojima se osam mjeseci predstavljao publici, petnaestogodišnjeg Sergeja Pajića iz Banjaluke doveli su do superfinala muzičkog takmičenja “Pinkove zvezdice”.

Pečat njegovog učešća u ovom takmičenju bila je pjesma “Trans” Milana Stankovića kojom će se, pored pjesama “Još i danas zamiriše trešnja” Tošeta Proeskog i “Bebi” u izvedbi Jale Brata i Bube Korelija, predstaviti publici superfinalne emisije.

- Novo iskustvo i dobro druženje bili su moj motiv da se prijavim u ovaj muzički šou. Što se tiče glavnog cilja, to je bila promocija putem medija i mislim da sam ga ostvario - rekao je Pajić.

Naveo je da mu je veliki uspjeh u ovom takmičenju bio sam ulazak u superfinale, mada zbog jake armije obožavalaca potajno očekuje i pobjedu.

- Takmičenje je trajalo dugo, a obilježio ga je veliki broj obaveza, ažurno spremanje koreografija i mnogo dobrog druženja. Ova sezona je bila malo zahtjevnija, jer sam se zbog srednje škole preselio u Beograd, a nastavnice sa kojima sam radio žive u Banjaluci - istakao je Pajić.

Kako je rekao, muzički talenat naslijedio je od bake, koja je bila prvi glas Banjaluke, ali dobar doprinos početku njegove karijere dao je tata koji ga je upisao u muzičku školu.

- Učestvovao sam i osvajao nagrade na brojnim takmičenjima kao što su  “Slavjanski bazar” u Bjelorusiji, “Đurđevdanski festival” u Banjaluci, “Čarobna frula” u Zagrebu,  “Šareni vokali” u Somboru, treća sezona “Pinkovih zvezdica” i drugi - naglasio je Pajić.

Pored toga, miljenik djevojčica do sada ima čak tri snimljene pjesme, a to su “Za tebe malena dišem”, “Anđeo” i “Naše ljeto”, kao i brojne nastupe pred svojom publikom, od kojih su najveći bili u Banjaluci, Derventi, Zvorniku, Gradišci, Nišu i Podgorici.

- Za postignute uspjehe zahvalan sam podršci koji su mi pružali roditelji, brat Strahinja i sestre Sara i Sofija, kao i armiji obožavateljki “Pajićke”, sa kojima sam u stalnom kontaktu preko društvenih mreža - dodao je Pajić.

Što se tiče planova za budućnost, prioritet mu je da završi srednju školu, ali i izdavanje novih pjesama, od kojih će prva izaći do kraja ljeta.

Glasanje i podrška

 

Poslije osam mjeseci borbe, superfinale “Pinkovih zvezdica” biće održano u petak sa početkom u 22 časa. Plasiralo se 12 najboljih, a svi koji žele da isprate Pajićev put ka ostvarenju muzičkog sna i pruže mu podršku da uspije, mogu poslati glas putem SMS poruke sa tekstom: GLA(razmak)C4  na broj telefona 091514402.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana