Robija će koštati nepristojno ponašanje

Agencije
Robija će koštati nepristojno ponašanje

Britanski pjevač Robi Vilijams nastupio je na otvaranju Svjetskog fudbalskog prvenstva u Rusiji i tom prilikom nije mogao odoljeti tome da svoj nastup dodatno ne začini.

Robi je iznenadio publiku svojim psovkama i pokazivanjem srednjeg prsta, a nepristojno ponašanje navodno će ga i koštati. Njegovo ponašanje nije bilo u skladu s ruskim propisima, pa su mu spremili i novčanu kaznu.

Muzička zvijezda i veliki fudbalski zaljubljenik izjavio je da je pjevanje na otvaranju Svjetskog prvenstva za njega “ostvarenje dječačkih snova”, stoga je njegov potez prije prve utakmice prvenstva između Rusije i Saudijske Arabije mnoge iznenadio.

Njegov potez odmah je izazvao lavinu reakcija, a mnogi su ga nazvali idiotom.

Ruski predsjednik Vladimir Putin još je 2014. godine zabranio korišćenje psovki u filmovima, pozorišnim predstavama i knjigama, a zabrana se odnosi i na bilo kakvu vrstu javnog nastupa.

Međutim, vrlo brzo saznalo se da pjevač srednji prst nije pokazao tek tako, već je reagovao na kritike da je plaćenik i da se prodao Rusima, za šta su ga optužili i neki britanski tabloidi.

- Učinio sam to besplatno - čuje se kako kaže Vilijams prije nego što je pokazao srednji prst u kameru.

Vilijams je razbjesnio Ruse i prije dvije godine, kad je objavio singl “Party Like A Russian“, a mnogi su mu zamjerali zbog stereotipa koje je opjevao.

Prije godinu u šali se ponudio da predstavlja Rusiju na “Evrosongu”, koji je održan u Ukrajini.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana