Idris Elba u najnovijoj ulozi Džejms Bonda

Agencije
Idris Elba u najnovijoj ulozi Džejms Bonda

U najnovijem nastavku filmskog ostvarenja o Džejms Bondu čuveni agent 007 još jednom će biti Danijel Krejg. Međutim, u narednom filmu, prema najavama, Krejga bi mogao da naslijedi glumac Idris Elba, koji bi tako postao prvi agent tamne puti.

Producentkinja čuvenog filma o agentu 007 Barbara Brokoli rekla je da je spremna na promjene kada je u pitanju glavni glumac.

Mediji pišu da je producentkinja Brokoli već razgovarala sa rediteljem Antoanom Fukvom o tome da uloga bude povjerena glumcu koji nije bijel.

Ona je navodno reditelju rekla “da je vrijeme” da osoba tamnije puti dobije ulogu, istakavši da bi agenta mogao igrati neko iz “etničke manjine”.

- Idris Elba bi to mogao učiniti ako je u formi. Potreban nam je momak koji je fizički jak, a Idris to jeste - rekla je Brokolijeva.

Zbog navedenih glasina, Elba je zbunjen i odbio je da komentariše bila šta. Na pitanje da li će prihvatiti ulogu insistirao je na tome da prvo producenti treba da mu se obrate, te da će sve zavisiti od “volje ljudi”.

Idris Elba je britanski glumac, muzičar i di-džej. Glumio je u serijama “Doušnici”, “Luter” i filmovima “Američki gangster”, “Prometej”, “Bitka za Pacifik” i mnogim drugim.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana