Gir na pragu osme decenije ponovo otac

Agencije
Gir na pragu osme decenije ponovo otac

Holivudski zavodnik i slavni glumac je u 69. godini spreman da postane otac drugi put. Ričard Gir i njegova 34 godine mlađa supruga Alehandra Silva čekaju prvo dijete.

Gir je s lijepom publicistkinjom započeo vezu još dok je bio u braku sa Keri Lovel, ali ga to nije spriječilo da osvoji 33 godine mlađu Alehandru Silvu, kćerku Ignasija Silve, bivšeg finansijskog potpredsjednika Real Madrida.

Razlika u godinama nije im stvarala probleme, pa su nakon četiri godine veze odlučili razmijeniti zavjete na intimnoj ceremoniji, koja je održana u Njujorku.

Iako o svom intimnom životu ne vole da govore, Gir je poslije vjenčanja samo kratko izjavio da je “najsrećniji čovjek u svemiru”.

Par, koji je u aprilu ove godine u Španiji sklopio građanski brak, presrećan je zbog radosne vijesti.

Oboje imaju roditeljsko iskustvo. Gir iz braka sa Lovel ima sina Homera (18), a Aleksandra ima sina Alberta (5).

Iznenađenje o prinovi veliko je kao što je bila i sama vijest o njihovoj vezi u junu 2015. Neki su i sumnjali da će ljubav potrajati, ali su ih oni razuvjerili.

Spojila ih je strast prema putovanjima i humanitarnom radu, a na početku veze preživjeli su i ljubav na daljinu jer je ona tada živjela u Madridu sa svojim sinom.

Za glumca koji se proslavio ulogom u filmu “Američki žigolo”, gdje je zaslužio titulu seks-simbola, ovo je treći brak.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana