Završen odmor za rukometašice Borca

Dejan Marić
Završen odmor za rukometašice Borca

BANjA LUKA - Rukometašice Borca, aktuelne bh. šampionke, te osvajačice Kupa BiH i Republike Srpske, počele su pripreme za novu sezonu.

Prvom okupljanju, održanom u Parku "Mladen Stojanović", prisustvovalo je sedam rukometašica: Dejana Knežević, Vesna Palačković, Nataša Petrović, Vanja Pujić, Jovana Gvozden, Jelena Zrnić i Dragana Crnić.

Stručni štab, sa Radom Unčaninom na čelu, očekuje da se tokom ove nedjelje timu priključi još rukometašica, a da kompletne budu do ponedjeljka.

- Uskoro će nam se priključiti Armina Marić i Anica Gudelj, a preostale rukometašice, koje su opravdano odsutne, biće sa nama početkom sljedeće sedmice. Prve treninge održavaćemo u Parku "Mladen Stojanović", zatim ćemo preći u dvoranu, a prije nastupa na kvalitetnom turniru Radničkog u Beogradu, pokušaćemo da odemo na pripreme van grada - rekao je strateg Borca Rade Unčanin.

Dragana Crnić je bila na prozivci, ali joj je istekao ugovor, pa je neizvjesno da li će ostati u klubu. U istoj situaciji su i Dragana i Dejana Knežević, Tanja Kekić, Bojana Babić, Renata Rajilić, Kornelija Klinac i Ivana Pavlović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana