Predstavljen novi šef stručnog štaba FK Laktaši

Darko Pašagić
Predstavljen novi šef stručnog štaba FK Laktaši

LAKTAŠI - Milan Milanović juče je i zvanično predstavljen kao novi šef stručnog štaba Premijerligaša Laktaša. Ovaj mladi stručnjak u dosadašnjoj karijeri bio je na klupi Zemuna i Rada, radio je kao pomoćni trener u OFK Beogradu, a jedno vrijeme proveo je i u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

- Doveli smo za trenera mladog stručnjaka željnog dokazivanja i nadam se da će saradnja biti na obostrano zadovoljstvo - istakao je na konferenciji za novinare održanoj u prostorijama FK Laktaši predsjednik ovog kluba Žarko Vujmilović.

Prisutnima se obratio i vršilac dužnosti direktora Laktaša Dragiša Savić.

- Pred nama je izuzetno teška godina u kojoj želimo, prije svega, da stabilizujemo klub i zadržimo se u elitnom rangu takmičenja. Vjerujem da ćemo sa Milanovićem u tome i uspjeti - naglasio je Savić.

Milan Milanović zahvalio je Upravi Laktaša na ukaznom povjerenju.

- Nadam se da ću ispuniti očekivanja koja je pred mene postavila Uprava kluba. Došao sam u perspektivnu sredinu i moramo svi zajedničkim snagama da uspijemo da ostvarimo zacrtano. Pokušaćemo da zadržimo kostur ekipe, ali i da nekolicini mladih i perspektivnih igrača pružimo šansu. Nisam upoznat sa trenutnim igračkim kadrom, ali ću brzo vidjeti čime raspolažem. Jedno je sigurno, u narednoj sezoni na spisku će biti 22 ili 23 igrača i tri golmana - rekao je novi šef stručnog štaba Laktaša. 

Prozivka u ponedjeljak

Početak priprema za narednu sezonu zakazan je za ponedjeljak, 22. jun, u 10 časova. Na prozivci će igrači biti upoznati sa planom priprema.

- Planirano je da 30. juna obavimo sve potrebne ljekarske preglede i to vrijeme treniraćemo u Laktašima. Poslije toga odlazimo na desetodnevne pripreme na Tjentište. Po povratku ćemo nastaviti sa radom uz odigravanje desetak kontrolnih utakmica, a nastupićemo i na turniru u Gradišci, gdje branimo pehar osvojen prošle godine - istakao je Savić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana