Dodijeljena priznanja treneru Đuroviću i atletičarkama Glasinca

Srna
Dodijeljena priznanja treneru Đuroviću i atletičarkama Glasinca

Sokolac - Treneru sokolačkog Atletskog kluba /AK/ "Glasinac" Neđi Đuroviću uručena su priznanja Evropske atletske federacije i Atletskog saveza BiH za uspješan rad i postignute rezulate.

Đurović je rekao Srni da mu je priznanje Evropske atletske federacije dodijeljeno za trenerski i sportski rad, a priznanje Atletskog saveza BiH za uspješan rad AK "Glasinac" i pojedinačne i ekipne rezultate i osvojene rekorde sokolačkih atletičara, članova reprezentacije BiH postignute u 2017. godini.


Đuroviću, koji je i član Izvršnog odbora Atletskog saveza BiH, ova dva priznanja dodijeljena su juče u Zenici, nakon izještajne sjednice Skupštine Atletskog saveza BiH.

"Priznanja su kruna moje pedesetogodišnje sportske karijere i mog osamnaestogodišnjeg trenerskog rada na Sokocu, kako sa mladima, tako i uspješnim atletičarima kakvi su članovi `Glasinca` i reprezentativke Republike Srpske i BiH Mladena Petrušić i Sara Lučić, te niz drugih koji su sa svih domaćih i međunarodnih takmičenja donosili na desetine medalja", rekao je Đurović Srni.

On je dodao da je Atletski savez BiH nagrade dodijelio i Petrušićevoj - dvostrukom senirskom prvaku Balkana u sedmoboju, te Sari Lučić - prvaku Balkana u skoku u vis za juniore i učesniku Svjetskog prvenstva za mlađe junire.

Đurović ističe da su ove nagrade priznanje za AK "Glasinac", ali i opštinu Sokolac i Grad Istočno Sarajevo koji godinama podržavaju njihov rad.

Skupštini Atletskog saveza BiH u Zenici prisustvovali su i delegati iz AK "Glasinac" Vera Mijatović i Goran Cvijetić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana