Komemoracija ubijenim Slaviši Kruniću i Žarku Pavloviću

nezavisne.com
Komemoracija ubijenim Slaviši Kruniću i Žarku Pavloviću

Banjaluka - Porodice, prijatelji, zaposleni, predstavnici društvenog i političkog života, oprostili su se od Slaviše Krunića i njegovog pratioca Žarka Pavlovića na komemoraciji povodom njihove smrti koja je održana u Banjaluci.

Krunićev otac Drago je rekao da je njegov sin bio dobar čovjek koji se uvijek trudio da pomogne ljudima, te je rekao da ovo ubistvo naručeno. On je kazao da od policije očekuje i vjeruje da će uraditi svoj posao do kraja, a radnicima Krunićevih preduzeća je poručio da će porodica nastavatit raditi sve poslove koje je Slaviša započeo.

Dragan Čavić, predsjednik NDP-a, obratio se na komemoraciji kao najbliži prijatelj ubijenog Krunića.

Čavić je rekao da prave ubice nisu oni koji su raspalili rafale u Slavišu već oni koji su njegovi likvidaciju naručili kako bi svi drugi živjeli u strahu i ispunjavali njihove zahtjeve.

Darko Ćulum, direktor Policije Republike Srpske, je nakon komemoracije rekao novinarima da policija radi na rasvjetljavanju ubistva. Dodao je da u ovom trenutku ne može govoriti o motivima i da vjeruje da će istraga dati odgovore na sva pitanja.

Komemoracija Kruniću, predsjedniku Uprave kompanija “Sektor sekjuriti”, “Žitopeka”, “Žitoprodukt” i “Sektor ADS”, kao i Pavloviću, održala se u kongresnoj sali kompanije “Sektor sekjuriti” u Banjaluci.

Komemoraciji su prisustvovali i predstavnici SDS-a  Vukota Govedarica i Dragan Mektić, gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić te mnogi drugi.

Slaviša Krunić biće sahranjen u 13 časova na porodičnom groblju u Glamočanima. Danas će u 15 časova, na groblju “Bare” biti sahranjen i Krunićev pratilac Žarko Pavlović, koji je iz Pala.

U Glamočanima kod Banjaluke u ponedjeljak uvuče u pucnjavi su ubijena tri lica, a jedno je teško povrijeđeno iz vatrenog oružja.

Ubijeni su Krunić, jedan od njegovih pratilaca Žarko Pavlović i napadač Željko Kovačević, dok je drugi Krunićev pratilac ranjen.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana