Makedonac ubio tročlanu porodicu zbog imovine

Glas Srpske
Makedonac ubio tročlanu porodicu zbog imovine

​Skoplje - Tročlana porodica ubijena je u svojoj kući u mjestu Debar u zapadnoj Makedoniji, saopštilo je juče državno tužilaštvo.

Makedonska policija pronašla je tijela A.P. (54), njegove godinu dana mlađe supruge N.P. i njihove 14-godišnje kćerke, koji su privremeno živjeli u Italiji, a koji su u Debru bili u svojoj kući na odmoru.

Prema riječima Tužilaštva, zasad se ne zna ko je počinio ubistvo, niti šta bi mogli da budu motivi zločina.

Prema nezvaničnim informacijama, koje prenose makedonski mediji, rođak ih je upucao u nedjelju oko tri sata ujutro, a 17 sati kasnije drugi bliski rođaci su našli njihova tijela u spavaćim sobama pošto se nisu cijeli dan javljali na telefon.

Porodična krvava drama u Debaru, nezvanično, kako prenose makedonski mediji, počela je kada je rođak ušao u kuću i pucao u njih troje.
Dodaju da je pištoljem ubio rođaka, njegovu ženu i njihovu maloljetnu kćerkicu.

Nezvanično, ubistvu je prethodila porodična svađa u vezi s imovinom.

Policijskoj stanici u Debaru prijavljeno je u nedjelju u 20.45 časova počinjeno ubistvo tri člana iseljeničke porodice koja privremeno boravi u Italiji.

Prijavljeno je da je nepoznata osoba ušla u kuću A.P. pucala u njega iz pištolja, nakon čega je ubio i njegovu suprugu i njihovu kćerku. 

Policijske ekipe pregledale su mjesto ubistva. Motivi za trostruko ubistvo zasad nisu poznati, a policija radi na otkrivanju ubice i utvrđivanju motiva. 
Nadležni javni tužilac je izdao niz naloga za pretraživanje terena, prikupljanje tragova sa lica mjesta i ekspertske izvještaje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana