Na Trešnjiku održan prvi Banjalučki piknik

V. P.
Na Trešnjiku održan prvi Banjalučki piknik

Banjaluka - Na popularnom izletištu Trešnjik održan je prvi "Banjalučki piknik" koji je okupio brojne porodice sa djecom, tinejdžere, ali i pripadnike treće životne dobi.

Mnogi građani su subotu popodne proveli uz frizbije, rekete, lopte, društvene igre, ali i uz "izletničku" trpezu koja je nezaobilazni dio svakog piknika.

Kompanija "Laktalis BH", kao jedan od prijatelja projekta, organizovala je nagradna takmičenja, ali i obezbijedila slasne piknik zalogaje za sve izletnike.

- Ukusni sendviči od "prezident" sireva, domaće "dukat" mlijeko i jogurti, "dukat" čokoladno mlijeko i proteinski napitak "dukat fit" bili su na "meniju" piknika u kojem je uživalo nekoliko stotina Banjalučana. Nakon radne sedmice "Banjalučki piknik" se pokazao kao idealan vid druženja sa porodicom i prijateljima, opuštanja u prirodi. Srećni smo što smo za sve generacije, od najmlađih do najstarijih, omogućili da dio tih uspomena bude vezan i za gurmansku ponudu koju smo s pažnjom kreirali - rekao je voditelj marketing sektora "Laktalisa BH" Haris Kadenić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana