Na tek kupljenom motoru odvezao u smrt druga i sebe

nezavisne.com
Na tek kupljenom motoru odvezao u smrt druga i sebe
Na tek kupljenom motoru odvezao u smrt druga i sebe

Bijeljina - Motocikl suzuki, na kojem su poginuli drugovi Dragiša Stanojević (21) i Milan Perić (20), obojica iz bijeljinskog mjesta Ljeljenča, tek nedavno je kupljen, potvrdili su mještani.

Utvrđeno je da je motocikl vozio Perić, koji je, po riječima mještana, bio zaljubljenik u vožnju na dva točka.

U momentima nesreće, u srijedu oko 17.20, na putu Bijeljina - granični prelaz Pavlovića most, suzukijem su se zakucali u pežo, kojim je, kako saznaju “Nezavisne”, upravljala Vedrana Klašnja (34) iz Dvorova.

Mještani kažu da su se mladići velikom brzinom zakucali u automobil koji se kretao u istom smjeru kao i oni.

“Kacige, kao i dijelovi pežoa i motora bili su svuda po putu i oko njega”, navode mještani te dodaju da su obojica mladića stradala na mjestu. Navodno je ubrzo nakon nesreće tu došao i otac jednog od mladića, a onda je taj prizor sve potresao.

“Ožalošćeni muškarac je plakao i pokušavao da dođe do tijela svog sina, a policajci su ga jedva ubijedili da odustane, dok se ne okonča uviđaj”, kažu mještani.

Dodaju da se Perić i Stanojević druže godinama, te da su ih često viđali na motoru.

“Perić radi u Sloveniji i nedavno je došao kući. Ovaj suzuki kupio je nedavno”, navode mještani. U Policijskoj upravi Bijeljina rekli su da su uviđaj obavili policija i dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana